Instalații și rețele de încalzire

Ce semnifică noțiunea de termoficare ?

Termoficarea reprezintă încălzirea centralizată folosind ca agent termic apa fierbinte produsă în centrale electrice de termoficare sau aburul uzat din diferite procese tehnologice. Același agent termic este utilizat și la producerea apei calde de consum.

Pentru obținerea căldurii necesare termoficării sunt folosite de asemenea centrale termice doar pentru încălzire, centrale geotermale, centrale solare sau centrale nuclearo-electrice.

În multe țări europene, sistemele de termoficare moderne, prin performanțele tehnice oferite și costuri de exploatare juste, se bucură de o mare apreciere printre clienți.

Concurența acerbă și dezvoltarea continuă în domeniul energetic presupune concepte de încălzire eficiente și de viitor. Tehnica sistemelor de încălzire inovative oferă soluții competitive, ideale pentru aplicațiile mari: o rețea de încălzire centralizată eficientă. Există posibilități variate de a reduce costurile de încălzire beneficiind în continuare de un confort deosebit, atît pentru blocuri de locuit, cît și pentru complexe rezidențiale, instituții publice sau hoteluri.

Toate aceste servicii sunt oferite atît persoanelor fizice, cît și persoanelor juridice, asociații de proprietari, etc.

IP “Gazproiect” SA efectuează o gamă largă de servicii în sfera proiectării instalațiilor de încălzire:
- sisteme interioare;
- centrale termice echipate cu cazane de apa caldă cu temperaturi sub 115 °C și cazane de abur cu presiunea sub 0,07 MPa;
- centrale termice echipate cu cazane de apă fierbinte cu temperaturi mai sus de 115 °C și cazane de abur cu presiunea mai sus de 0,07 MPa.

IP"Gazproiect"SA colaborează cu compania "Amber-Term" una dintre cele mai mari companii autohtone care oferă clienților săi o gamă variată de servicii de selecție a echipamentelor pentru încalzire, condiționare, apeduct și canalizare pe teritoriul Republicii Moldova.

Despre Compania Amber-Term SRL

Compania “Amber-Term” SRL , reprezintă liderul autohton în domeniul promovării utilajului termo-hidro-sanitare și prestării întregului pachet de servicii aferente - montare, punere în funcțiune, service în perioada de garanție și post-garanție. 

Înființată în anul 2003, și-a propus ca obiectiv strategic - introducerea pe piață a tehnologiilor avansate, econome și ecologice de încălzire, aprovizionare cu apă și aer condiționat pe piața Moldovei.

Asortimentul de echipamente propuse permite completarea sistemelor interne de inginerie a clădirilor și locuințelor, instalațiilor industriale, clădirilor comerciale și culturale. Echipamentele, materialele și produsele oferite au fost selectate după criteriile funcționării în siguranță din Republica Moldova și în conformitate cu standardele internaționale.

Alegerea produselor furnizate de companiile bine-cunoscute - lideri în domeniul lor - reprezintă garanția succesului.

încălzire , gazproiect (ITALIA) - cazane de gaz, radiatoare de oțel, aluminiu, bimetal, fontă;
încălzire , gazproiect (ITALIA) - o gamă largă de cazane și încălzitoare de apă pe gaz, încălzitoare de apă electrice;
încălzire , gazproiect (GERMANIA) - cazane pe gaz cu montare pe perete;
încălzire , gazproiect cazane pe gaz cu montare pe perete, climatizatoare;
încălzire , gazproiect convectoare electrice;
încălzire , gazproiect climatizatoare;
încălzire , gazproiect țevi și fitinguri PPR.

Echipamentul tehnic și poziția financiară a companiei permite întocmirea rapidă și fără întîrziere, a documentelor, încărcarea și livrarea produselor, efectuarea fluxului neîntrerupt de mărfuri în depozite și magazinele cu amănuntul oferind astfel disponibilitatea continuă a mărfurilor în stoc.

Serviciile suplimentare de montaj și ajustare completează gama de servicii oferite de compania “Amber-Term” SRL.
Adresa noastră:
or. Chișinău, str. Albișoara, 38, 022 24-34-14; 022 27-24-13

Compania “Amber-Moldovanu” S.R.L., fiind un centru de deservire autorizat (Autorizația: seria ST-2008 № 0154 de la 20 noiembrie 2009) al mărcilor ARISTON, PERFETTO, VIESSMANN, TERMET si AIRFEL, oferă următoarele tipuri de servicii:
- punerea în funcțiune a instalațiilor de gaz;
- reparații cu garanție și postgaranție;
- servicii de întreținere;
- curățarea schimbătoarelor de căldură;
- contract pentru serviciile de întreținere;
- vînzarea / montajul pieselor de schimb.

Serviciul de dispecerat. Vă oferă consultații la telefon, iar în caz de necesitate vă poate deservi chiar la domiciliu.

Specialiștii noștri dispun de autorizație pentru deservirea și repararea aparatelor pe bază de gaz, precum și o experiență bogată în domeniul deservirii și reparații a cazanelor și încălzitoarelor pe gaz.

De asemenea, pentru comoditatea Dumneavoastră, noi avem reprezentanți în următoarele regiuni ale țării: Drochia, Edineț, Bălți, Soroca, Leova, Comrat și Cahul.


Exemple de lucrări :

încălzire , gazproiect

încălzire , gazproiect

încălzire , gazproiect

încălzire , gazproiect

încălzire , gazproiect