IP “Gazproiect” SA 13. IP “Gazproiect” SA este o societate care prin activitatea sa asigură o înaltă calitate pentru tot spectrul de servicii acordat clienților săi, și anume în proiectări de: gazificare, geodezie, topografie, în arhitectură, instalații și rețele de încălzire, ventilare și climatizare, instalații electrice, instalații de proiectare, telecomunicații și de automatizare, etc.

gazificare

Instalații și rețele de alimentare cu gaze

Cînd vine vorba de instalații gaze naturale trebuie respectate anumite norme tehnice pentru proiectarea, executarea și exploatarea sistemelor de alimentare cu gaze naturale. Instalațiile gaze naturale fac legatură între branșamentul furnizorului local de gaze naturale și locuința dumneavoastra, locul în care montați aparatele consumatoare de gaze.

gazificare

Geodezie și topografie
Noi realizăm servicii geodezice complexe şi oferim o gamă completă de produse în domeniile geodeziei, cartografiei şi cadastrului imobiliar-edilitar precum: trasări, monitorizarea măsurătorilor, crearea de hărţi şi alte date cartografice, realizarea planurilor pentru reţele de utilităţi, planuri urbanistice, vectorizări şi digitalizări, prelucrarea datelor pentru GIS şi proiectarea amenajărilor teritoriale complexe.

Oferim o gamă completă de servicii:
- Hărţi
- Inginerie topografică
- Trasări
- Digitizări
- Scanări şi imprimări în format mare.

gazificare

Instalații și rețele de alimentare cu apă și canalizare
În viaţa de zi cu zi, folosim apa potabilă pentru diverse activităţi: spălatul vaselor, al hainelor, igiena personală etc. Odată utilizată, apa devine murdară. Sistemul de canalizare este folosit pentru colectarea acestei ape înainte de a fi redată mediului înconjurător. Acest lucru implică elaborarea, întreţinerea şi extinderea unei reţele vaste de canalizare care să facă faţă fluxului mare de apă nepotabilă.

Servicii oferite de IP “Gazproiect” SA în sfera :
Instalații și rețele de alimentare cu apă și canalizare
- Sisteme interioare
- Sisteme exterioare
- Instalații de epurare

Exemple de proiecte :

1.Proiect "Conducta de interconectare a Sistemului Național de Transport Gaze din Romania cu sistemul de Transport Gaze din Republica Moldova pe direcția rîului Prut"(Chișinău - Iași)(Unul din cele mai mari proiecte executate de IP “Gazproiect” SA)

gazproiect proiecte

2.Proiect : Protecția contra descărcărilor atmosferice platforma "C"

gazproiect proiecte

3.Proiect : Conducta de interconectare a sistemului de transport gaze (raionul Edineț)

gazproiect proiecte

4. Studiul de prealabil a conductelor de interconectare

gazproiect proiecte

5. Studiul conductei de interconectare cu sistemul de transport al gazoductului pe direcția rîului Prut
gazproiect proiecte

6.Proiectarea gazoductului de presiune înaltă Interrurală Bleșteni-Brînzeni (raionul Edineț)

gazproiect proiecte