Lucrări de finisare a construcțiilor

Definiţia şi rolul lor
Lucrările de finisaj au rol constructiv, funcţional, decorativ, igienico-sanitar şi se execută, în general, după ce întreaga clădire „la roşu“ (fundaţii, pereţi) şi acoperişul au fost terminate. Finisajele cuprind lucrări de pardoseli, tencuieli, placaje, zugrăveli, vopsitorii, tapete, tâmplărie.

Între lucrările de finisaj și cele de construcție cu care vin în relație există o independență. Soluționarea detaliilor de finisaj fiind de cele mai multe ori condiționată și conținînd la rîndul lor unele principii sau detalii privind lucrările care le preced. Aceasta implică abordarea de principiu detaliată a problemei finisajelor înca din primele faze ale proiectării.

În domeniul construcțiilor se reflectă o preocupare pentru reducerea impactului asupra sănătății planetei, dar și pentru asigurarea unui mediu interior nu numai confortabil ci și sănătos. Elementele respective readuc în prim plan soluțiile naturale de finisaj, bazate pe valorificarea unor resurse naturale locale ca lemnul, piatra naturală, pluta, deșeurile textile naturale, etc.

Prezența unor poluanți interiori cu efecte defavorabile asupra randamentului intelectual al sănătății clienților constituite un argument în plus pentru utilizarea soluțiilor ecologice, bazate pe materiale naturale. Materialele naturale înlocuiesc oxizii de azot, formaldehidă - a căror sursă o constituie anumite lacuri vopsele sau pardoseli textile. Astfel, domeniul construcțiilor, în general, și a finisajelor în particular, devine spațiul în care tradiționalul este revalorificat în cadrul unor sisteme moderne.

IP “Gazproiect” SA execută lucrări de finisare de orice tip și dimensiune:
- tencuieli, placaje exterioare si interioare;
- pardoseli;
- produse de timplarie;
- profile și ornamente decorative.

Exemple de lucrări :
lucrari finisare gazproiect

lucrari finisare gazproiect

lucrari finisare gazproiect

lucrari finisare gazproiect

lucrari finisare gazproiect

lucrari finisare gazproiect

lucrari finisare gazproiect